Kako je sve započelo?

Priča o Harmony Rentals Pag započela je prije više godina te možemo reći kako je naše dugogodišnje iskustvo i osluškivanje želja naših gostuju
dovelo do ove ponude koju Vam ovdje predstavljamo i kojom se danas izuzetno ponosimo.
 
 

Dragi gosti, dobrodošli na odmor kod obitelji Buljanović.

Moje ime je Irena Buljanović, a ja i moj suprug Ivo bavimo se turizmom već 20 godina. Ljubav prema turizmu, upoznavanju novih osoba kojima pokušavamo omogućiti opušteni godišnji odmor naslijedili smo od naših roditelja. Turizam je prisutan kod nas preko 45 godina.

Sa naše troje djece volimo putovati, pa smo dobro upoznati sa svim potrebnim detaljima koje život znače kada ste na putu. Stoga smo pokušali te detalje prenijeti i u naše smještaje. Tako da je boravak kod nas ono što i mi želimo za sebe kada smo na godišnjem odmoru. A ako neka sitnica ipak nedostaje, mi smo tu. Ne brinite i samo uživajte. Pogledajte naše smještajne jedinice i sigurna sam da ćete pronaći nešto za sebe.

Vidimo se i veliki pozdrav sa prekrasnog otoka Paga.

s poštovanjem Vaši domaćini Irena i Ivo

Priču o Harmony Rentals Pag smo zaokružili izgradnjom privatne kuće i vile s bazenom na vlastitom zemljištu, gdje na 6ha možete pronaći sve što vam je potrebno za opuštajući odmor. Uživanje daleko od gradske vreve, okruženi autohtonom florom na samo 70 m udaljenosti od mora i plaže, na dohvat vam je ruke.

Ovisno o vašim afinitetima uz Harmony Rentals Pag možete biti u toku svih zbivanja ili u potpunoj privatnosti.

Tako možete izabrati smještaj u centru grada u apartmanima Tončica i apartmanima Marija, ili smještaj u oazi mira samo nekoliko metara udaljenoj od mora u kući za odmor Irena i villi s bazenom Irena.

Vrijeme je za Vaš odmor iz snova. Slažete se?

Odaberite za sebe, svoju obitelj ili prijatelje neponovljiv odmor na jedinstvenim lokacijama te istražite gotovo nestvarne krajolike otoka Paga. Mi smo tu da Vaš odmor učinimo nezaboravnim.